IMG 6564 640x480 BorderMaker

De Notenkrakertjes spelen: Bende op de camping!

Het afgelopen halfjaar heeft onze enthousiaste groep van 30 notenkrakertjes wekelijks geoefend om de musical “Bende op de camping” op de planken te zetten. Onder leiding van Marian Wijnker (Regie) en Paul Beers (Muziek) zijn nu alle teksten uit het hoofd geleerd en de keeltjes gesmeerd. Na maanden van voorbereiding is het is immers bijna zover, want op 23 maart om 20.00 uur en op zondag 24 maart 14.00 uur kunnen we met zijn allen genieten van de uitvoering.

De musical “Bende op de camping” is een komische eigentijdse musical met spetterende liedjes!

Govert, een eigenzinnige bejaarde campingbaas, heeft wegens geldgebrek zijn camping verkocht aan louche zakenman Jack de Spijker. Jack heeft beloofd om samen met Govert de oude gezellige camping weer tot een succes te maken. Het loopt echter allemaal anders!

De inkt van het koopcontract is nog niet droog of Jack schuift met z’n bulldozer de halve camping plat. Er moet een duur, luxe vakantieresort komen, met bungalows, palmbomen en een subtropisch zwemparadijs, vinden Jack en zijn sluwe vriendin Roos. Govert en zijn kleindochter Amber krijgen precies één dag om hun spulletjes bij elkaar te rapen en te vertrekken.

Maar dan staan er onverwacht vakantiegasten aan de poort van de camping. De ene helft van de gasten verwacht een gezellige oude camping en de andere helft een luxe vakantiepark. De chaos is compleet! Als klap op de vuurpijl landen onverwacht Vikingen Sven Hamer en Epke Zonderhand met hun schip op het nabijgelegen strandje. En ze hebben niet veel goeds in de zin…

Gaat het Amber en Govert lukken om de camping ondanks alle tegenslagen tot een nieuw succes te maken? Of krijgen de gemene Jack en Roos hun zin? En wie staat er op om de Vikingen het hoofd te bieden?

Bende op de camping is een feelgoodmusical die gaat over respect, het omgaan met meningsverschillen en oog hebben voor elkaar. De musical zit boordevol humor, grappige en stoere personages, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. Er zijn geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen!

De entree bedraagt 8 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 5 euro. Wij raden u aan om kaarten te reserveren via 0226-411776 of 0226-413046 als u zeker wilt zijn van een plaatsje in de zaal.

Het beloven weer twee spannende, maar vooral leuke, dagen te worden. Zien we u ook op 23 of 24 maart in de zaal bij café Beentjes in Winkel? Tot dan!