20190710 164420 2aa BorderMaker

Woensdagmorgen ging de wekker om 3.00 uur, een mooie tijd om de nieuwste editie van PeWi's Nieuwsblad te gaan bezorgen.

Het eerste exemplaar van deze dag viel precies om 3.30 uur op de mat van de eerste abonnee in de route van 110 kilometer, die deze dag zou worden gereden.

20190710 045134 BorderMaker

Het zag er bij zonsopkomst nog veelbelovend uit, maar al snel vielen de eerste buien en werd het een zwaardere klus dan normaal om alle exemplaren te bezorgen.

Gelukkig kwam er vanaf 9.00 uur hulp van nichtje Sanna, die al wat ervaring heeft met het bezorgen.

De hoeveelheid abonnees blijft groeien, dat betekent dat de bezorgroute ook steeds langer gaat duren, maar zolang het nog in eigen hand te houden is, blijven wij dit op deze manier doen en bij een nog sterkere groei zal er hulp worden ingeroepen om een deel te bezorgen. 

We zijn ondertussen aangekomen bij nummer 40 in de vierde jaargang van het Nieuwsblad. Omdat het nummer geldig is voor de maanden juli en augustus is hij maar liefst 64 pagina's dik.

 

Abonnement

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's Nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing. Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.