fotowandeling 4kkkk

Wandelen door de landerijen van Aartswoud

Op vrijdag 26 juli om 19.00 uur wordt er weer een wandeling door de landerijen van Aartswoud georganiseerd. Aartswoud, wat ook over het asfalt al een mooi dorp is, is eigenlijk nog mooier als je het vanaf het land mag beleven. Daarom organiseert de evenementencommissie van de Stichting Kerk Aartswoud deze wandeling, de tweede in een serie van drie. De laatste wandeling zal plaatsvinden op zaterdag 28 september om 9.30 uur.

'Prut an je Leerzen"

Samen met de gidsen Jan-Dirk Rooker en Margriet Brouwer gaan we op pad. De boer vertelt die avond het een en ander over de inrichting en het beheer van het boerenland. Boerenlandslootjes, wat leeft en groeit daar tegenwoordig? Vanaf de slootkant gaan we op zoek naar de diversiteit van planten en dieren in de sloot en op het land. En natuurlijk is het ook gewoon lekker buiten wandelen, een frisse neus halen met "prut an je leerzen". Startpunt is kerk Aartswoud, Schoolstraat 45.

De kosten bedragen 5 euro per persoon.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na afloop wordt er koffie en thee geschonken. En let op: leerzen an!

Foto: Ingezonden