OriginalPhoto 588707503.887635 BorderMaker

De Gebroeders Gruwel Spooktocht in fruitboomgaard Nieuwe Niedorp

Nog een paar dagen en dan is het weer zover. Op zaterdagavond zullen zo’n 50 vrijwilligers klaar staan om de mensen met open armen te ontvangen. In de fruitboomgaard van de familie Kater te Nieuwe Niedorp zullen zaterdagavond ‘gruwelijke’ taferelen plaatsvinden met met één doel: de deelnemers zoveel mogelijk schrik aanjagen.

Dit jaar geen zombies en duistere fantasieën maar een boerenfamilie in de hoofdrol. We gaan terug naar de vijftiger jaren, naar een tijd waarin vreemde dingen gebeurde in Nieuwe Niedorp. De boomgaard werd in die tijd gerund door drie broers, maar na de oorlog ging het mis. Ze trokken zich terug en zijn sindsdien niet meer gezien. Er werden in die tijd veel mensen vermist en niemand weet wat er met hun is gebeurd.

HipstamaticPhoto 588707903.809664 BorderMaker

Twee weken geleden is er een schoenendoos op een zolder gevonden met oude foto’s die vermoedelijk van de moeder van de jongens is geweest. De politie heeft hiermee voldoende materiaal in handen om het onderzoek opnieuw te openen. Het volledige verhaal is na te lezen op Facebook en Instagram #pearoffear.

Kortom: een scenario voor een spooktocht, misschien nog wel enger dan alle zombies van voorgaande jaren bij elkaar. De gebroeders Gruwel zullen je laten weten dat je niet welkom bent en onderweg is het best mogelijk dat je een slachtoffer (of restant daarvan) kunt tegenkomen. De organisatie heeft zijn best gedaan om ook dit jaar weer een originele en gruwelijke route uit te stippelen voor iedereen die van griezelen houdt.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor drie tijdsblokken zodat alle deelnemers een ultieme ‘horror’ ervaring kunnen beleven. De starttijden waaruit kan worden gekozen zijn: 20.00 uur, 20.30 uur en 21.00 uur. Na afloop is het mogelijk om samen op de foto te gaan in een unieke setting inclusief een gruwelijke broer of mishandeld slachtoffer.

Sluit ramen en deuren en houd je kinderen binnen.

Durf jij op 12 oktober te gaan kijken in de boomgaard?

Pear of Fear 3.0 Spooktocht op 12 oktober 2019, aanvang 20.00 uur, Dorpsstraat 95, Nieuwe Niedorp

Adviesleeftijd: v.a. 12 jaar (dus ook VOLWASSENEN zijn WELKOM)

De voorverkoop start op woensdag 9 oktober en sluit op zaterdag 12 oktober om 15.00 uur.

Kaarten kosten € 4,- en zijn verkrijgbaar bij: Agrarisch centrum van der Bel, Dorpsstraat 38A, Nieuwe Niedorp.

Kaarten aan de poort kosten € 6,-