20191104 125249 002aa BorderMaker

Vandaag gingen wij langs bij Abraham Hugo. Tja waar zullen wij eens beginnen want over deze nieuwe vijftiger is wel wat te vertellen. Hugo kwam na zijn geboorte binnen drie weken in Nieuwe Niedorp wonen en is daar jarenlang inwoner geweest.

De liefde kwam op zijn pad en bracht hem naar Winkel. Hugo is al heel lang lid van Niedorps Fanfare en verzet heel veel werk tijdens het Dot-Event. Hij mag dan wonen in Winkel, tijdens de Floralia in Nieuwe Niedorp mag hij een week lang de gele Floraliavlag aan de gevel hangen, maar daarna moet deze snel plaats maken voor de Corsovlag.

20191104 125304 002 BorderMaker

In  het verleden ging Hugo ook altijd als supporter naar het Thialf-stadion waar ook de gele vlaggen veel indruk hebben gemaakt op het overige schaatspubliek.

Op zondag vierde Hugo reeds een feestje met een zeer grote groep mensen, dit was de opvolger van zijn 40-jarige party, dat net als bij zijn 50e ook al een succes was.

Vandaag werd gebruikt om bij te komen van het uitbundige feestje, toch werd er wel even tijd gemaakt voor een bezoekje van ondergetekende.

Hugo nog vele jaren in goede gezondheid.