029 640x480 BorderMaker

Verschillende vormen van Dementie

Het Alzheimer Café begint al meer bekend te worden in Hollands Kroon. Na Wieringerwerf nu ook voor de 2de keer in Nieuwe Niedorp het reizend Alzheimer Café met als onderwerp Verschillende vormen van dementie. De onderwerpen beperken zich zeker niet tot enkel de ziekte Alzheimer. Vanavond is onze gastspreker Gabriëlla Czech, casemanager bij Geriant.

Zij zal de verschillende vormen van dementie bespreken als ook de kleine en grote dilemma´s waar u mogelijk tegenaan loopt. Zoals de (over)belasting ten gevolge van de zorg voor uw naaste; de omgang met veranderend gedrag en de aandacht voor het goed omgaan met mensen met dementie. Gabriëlla Czech zal dit toelichten met veel praktische voorbeelden en ingaan op vragen vanuit de zaal.

Op 27 november 2019 bent u van harte welkom vanaf 19.15 uur. Wij verwelkomen u, met koffie en thee, in Woonzorgcentrum De Trambaan aan de Koperwiek 30 in Nieuwe Niedorp.

Er is voldoende tijd om elkaar te spreken en over de inhoud van de avond na te praten. Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.