IMG 6475 640x480-BorderMaker

Het Corona-virus grijpt razendsnel om zich heen en daardoor zijn alle activiteiten in onze omgeving afgelast.

Nu iedereen zich thuis een beetje probeert te vermaken zullen wij de komende weken heel veel leuke foto's plaatsen uit oude nieuwsberichten, die ooit te lezen waren op deze Nieuwspagina.

IMG 6478 640x480-BorderMaker

Ook duiken wij in het archief van de bewegende beelden, waarbij leuke filmpjes naar voren komen die jaren geleden zijn gemaakt.

IMG 6480 640x480-BorderMaker

Blijf dus vooral de komende tijd deze Nieuwspagina bezoeken, want er is genoeg te beleven naast het dagelijkse nieuws.

IMG 6482 640x480-BorderMaker

De heren Peetoom sr. en Brinks sr. hadden in april 2014 een leuk tripje door Europa.

De heer Peetoom zat in die tijd in de handel van grote werktuigen in binnen- en buitenland. Via de mail kwam er een leuke aanbieding voorbij van een speciaal voertuig. Het bleek om een kleine helikopter te gaan voor een redelijke prijs. De beslissing was snel genomen om het apparaat op te halen. De heer Peetoom belde zijn kennis de heer Brinks en samen gingen de heren op pad.

Het bleek geen adres te zijn, dat op een paar uur sturen lag, maar een plaats in Estland tegen de Russische grens. Het was een lange zware trip, maar de heren keerden terug met de helikopter. Bij thuiskomst was ervaren vlieger Alewijn Vink ook aanwezig, want bij het zien van deze machine begon zijn bloed sneller te stromen.

Hoewel hij er wel mee wilde gaan vliegen, werd er een andere eigenaar gevonden, want het bleef een voertuig voor de handel.