IMG 7222aa BorderMaker

Het Corona-virus grijpt razendsnel om zich heen en daardoor zijn alle activiteiten in onze omgeving afgelast.

Nu iedereen zich thuis een beetje probeert te vermaken zullen wij de komende weken heel veel leuke foto's plaatsen uit oude nieuwsberichten, die ooit te lezen waren op deze Nieuwspagina.

Ook duiken wij in het archief van de bewegende beelden, waarbij leuke filmpjes naar voren komen die jaren geleden zijn gemaakt.

Blijf dus vooral de komende tijd deze Nieuwspagina bezoeken, want er is genoeg te beleven naast het dagelijkse nieuws.

IMG 7254aa BorderMaker

Toen duidelijk werd dat de Evenementen Commissie Winkel eind 2015 geld ging inzamelen voor het nieuwe pannaveld in park de Meet te Nieuwe Niedorp, ontstond er bij vier leerlingen uit groep acht van de Sint Antoniusschool te Nieuwe Niedorp het idee, om ook iets te bedenken.

IMG 7207aa BorderMaker

Al snel kreeg het plan van een sponsorloop vorm. De leerlingen Naomi, Britt, Jens en Robbin hebben alles zelf gedaan, dat is een prestatie die even benoemd mag worden.

IMG 7216 BorderMaker

Een grote groep leerlingen kwam in trainingspak en op sportschoenen aan de start en liep meerdere rondjes door het park, bij elke rondje werd er een stempel gezet en dat betekent dat een flink aantal mensen diep in de buidel moet tasten, want meerdere leerlingen liepen veel meer rondjes dan men zelf had verwacht.

IMG 7219aa BorderMaker

De Evenementencommissie was heel blij met deze initiatieven. Daarna kwamen er nog veel meer donaties binnen uit verschillende hoeken.

IMG 7236aa BorderMaker