IMG 3185 BorderMaker

Het Corona-virus grijpt nog steeds om zich heen en daardoor zijn alle activiteiten in onze omgeving afgelast.

Nu iedereen zich thuis een beetje probeert te vermaken zullen wij de komende weken heel veel leuke foto's plaatsen uit oude nieuwsberichten, die ooit te lezen waren op deze Nieuwspagina.

Ook duiken wij in het archief van de bewegende beelden, waarbij leuke filmpjes naar voren komen die jaren geleden zijn gemaakt.

Blijf dus vooral de komende tijd deze Nieuwspagina bezoeken, want er is genoeg te beleven naast het dagelijkse nieuws.

OBS "Op Avontuur" in Kolhorn stond maart 2018 in het teken van de Riddertijd.

Alle klassen hadden een eigen draai aan het thema gegeven, zo werd er in de hoogste groepen zelfs verder gekeken dan de Riddertijd en bracht het thema ook meer modernere dingen naar boven.

IMG 3170aa BorderMaker

Naast ridders en kastelen waren er ook vele soorten vaandels te zien en stond er zelfs een echt kostuum van een ridder in de school. Meerdere kinderen en leerkrachten waren in stijl gekleed.

IMG 3171aa BorderMaker

Op donderdagmiddag konden de ouders en grootouders de knutselwerken komen bekijken. Het thema ging al eerder van start met een excursie naar het Muiderslot en op deze dag werd dit thema dus afgesloten.

IMG 3183aa BorderMaker

Omdat de leerkrachten op vrijdag een studiedag hadden, werd de landelijke pannenkoekendag een dagje eerder gehouden op de school en schoven de oma's en de opa's gezellig aan in de klassen, om samen met de kleinkinderen te genieten van de overheerlijke zelfgemaakte pannenkoeken.

IMG 3181aa BorderMaker

Kortom het was een lange feestdag op de school in Kolhorn.