20200419 084619491378aa BorderMaker

Interesse in wonen in het Thuishuis in Winkelmadepark?

Dan is dit belangrijk om te lezen. Het Thuishuis in Winkelmadepark, een prettig thuis voor alleenstaande mensen vanaf circa 60 jaar die niet alleen willen wonen. Misschien iets voor u? Of voor iemand die u kent: familieleden, buren of vrienden? Geef de informatie gerust door.

Over Thuishuis – zelfstandig maar niet alleen

Thuishuis Winkel is een woonvorm voor zes alleenstaande ouderen van circa 60 jaar en ouder, die niet alleen willen wonen. Elke bewoner heeft een eigen woonruimte met woonkamer, slaapkamer, een badkamer en een kleine pantry. De bewoners delen samen woonkeuken, huiskamer, hobbyruimte, logeerkamer en tuin. Bewoners kunnen ondersteund worden door vrijwilligers, aangestuurd via de vrijwilligerscoördinator. Huiselijkheid, gezelligheid en zelf- en samenredzaamheid staan voorop!

Meer informatie vindt u op www.thuishuiswinkel.nl en www.thuishuis.org

Informatiebijeenkomst zomer 2020

We hopen dat het in de zomer weer mogelijk is om een informatiebijeenkomst te organiseren. Tijdens deze bijeenkomst krijgen geïnteresseerden uitleg kunnen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Wij sturen u een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Wilt u niet wachten maar nu al uw interesse kenbaar maken? Stuur dan een mail naar Jan Ruyten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-10967746