117-BorderMaker

Sinds het begin van de uitbraak van het Corona-virus plaatsen wij dagelijks oude foto´s uit het rijke archief van PeWi´s Nieuwspagina.

Aangezien de berichten zeer goed worden bekeken, er leuke reacties op de foto´s worden ontvangen en Nederland nog wel een tijdje in de ban is van het Corona-virus gaan wij hier nog rustig mee door, want het archief is voorlopig nog niet uitgeput.

113-BorderMaker

In de zomer even een winters plaatje. Op de foto is de Mini-Elfstedentocht te zien, die alweer enkele jaren geleden werd gehouden op de wateren rondom Golfbaan Regthuys in WInkel. De Winkeler IJsclub had er een prachtige route uitgezet, die door de jeugd meerdere keren achter elkaar kon worden gereden.

107-BorderMaker

Onderweg waren er natuurlijk de nodige stempelposten en een echte koek en zopietent te vinden. De winter is de laatste jaren iets milder, dus van schaatsen op de buitenwateren is geen sprake geweest. Misschien gaat het er het komende winterseizoen wel weer van komen, want bij het bekijken van de bijgaande foto's zal het bij een flink aantal mensen wel weer gaan kriebelen.