IMG 6067 640x480tekra278 BorderMaker

Sinds het begin van de uitbraak van het Corona-virus plaatsen wij dagelijks oude foto´s uit het rijke archief van PeWi´s Nieuwspagina.

Aangezien de berichten zeer goed worden bekeken, er leuke reacties op de foto´s worden ontvangen en Nederland nog wel een tijdje in de ban is van het Corona-virus gaan wij hier nog rustig mee door, want het archief is voorlopig nog niet uitgeput.

 

Als reporter beleef je alle dagen wel iets nieuws. Er zijn momenten dat je spontaan ergens terecht komt. Zo gebeurde het ook op een zondag eind september 2012.

Bij het rijden over de Langereis ter hoogte van Nieuwe Niedorp, bleek er een filmploeg bezig met het opnemen van enkele scènes voor een jeugdserie.

Niets bijzonders zou je zo zeggen, tot het moment, dat Willem Bakker (wie kent hem niet) achter een stel jongeren aanrende. De actie moest hij meerdere keren herhalen, omdat ondergetekende ook nog met zijn bekende blauwe auto in beeld gereden was.

Het was duidelijk dat Boer Willem meer in huis heeft dan de talenten die nu bekend zijn, want het kan zomaar zo zijn dat Steven Spielberg hem nog eens gaat bellen, want zijn acteerwerk was zeer natuurlijk. De achtdelige jeugdserie "Sila de Slagersdochter" werd in 2013 op televisie uitgezonden.