Broeker veiling 5 Mb 002aa BorderMaker

Aanstaande zondag is het de laatste zondag van dit seizoen dat wij de grote Bolnes motor laten draaien , Beneden bij de motoren kunnen de mannen hun hart ophalen we laten diverse motoren draaien en de grote Bolnes motor word gestart om 12 uur -13-14-en 15 uur voor het laatst .maar de dames kunnen gerust mee komen en we zullen zorgen dat ze genieten.

Wat te zien op de bovenverdieping : een keuken uit groot moederstijd – Kinderwagens –Baby kamer –Hoedenwinkel –Schoenmakers werkplaats – Drogisterij winkel- Kruideniers winkel – Manufacturen winkel –Fotozaak –Kaperszaak –de zondagse kamer – miniaturen van jack Appelman – Schaatsen –Naaimachines – Schrijf en telmachines en -de wandschildering die is geschilderd door Bizot uit Zwaag – de houtdraaierij staat er te demonstreren en geeft tekst en uitleg – En nog meer om op te noemen .

De bovenverdieping is goed bereikbaar ook voor mensen die slecht ter been zijn ,we hebben een traplift en een lift voor rolstoelen .

De opening tijden zijn Van Dinsdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 en zondag van 11.00 tot 16.00 ,We zijn nog open tot 1 oktober en anders zien we U graag in nieuwe seizoen 2021

Het museum is te vinden aan de schulpweg 47, 1733 AT in Nieuwe Niedorp

www.motoren-museum.nl