20200319 104932 BorderMaker

Het was niet de vraag of het november-nummer van PeWi´s Nieuwsblad wel vol zou komen, nee de vraag was eerder hoe krijg ik al die leuke verhalen op de 64 beschikbare pagina´s in het 55e nummer.

Het was nog een hele operatie om alles een mooi plekje te geven. Toch is het dit keer ook weer gelukt. Nu het blad bij de drukker is, werd er ook meteen maar een begin gemaakt met het decembernummer, want dat laatste nummer van het jaar is altijd heel erg populair bij zowel adverteerders als mensen die nog iets kwijt willen.

Op dit moment kan ik zeggen dat het blad al bijna tot het laatste hoekje is gevuld, dus alleen als je nog iets origineels hebt, dan kan het nog mee in december en anders gaat het gewoon naar het nieuwe jaar.

Denk je nu waar gaat dit allemaal over, dan heb je het maandblad op papier nog nooit in handen gehad.

Neem vandaag nog een abonnement, dan komt ook het september- en oktobernummer nog in de bus.

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing.