Pagina 28 29 001

De ontwikkelingen rondom het nieuwe woningbouwplan "Spreeuwenhof" op de locatie van de voormalige basisschool De Zwerm in Winkel beginnen steeds meer vorm te krijgen.

IMG 0803 BorderMaker

 

18 woningen en 2 bouwkavels binnenkort in de verkoop

Het stedenbouwkundige plan van de nieuwbouwlocatie Spreeuwenhof is ruim opgezet en sluit aan bij de structuur en bebouwingskenmerken van het omliggende gebied. Hierdoor wordt de ontwikkeling een integraal onderdeel van dit deel van Winkel. Met de 7 woningen (vrijstaand en twee-onder-één kapwoningen) aan de noordoostzijde van het plangebied wordt de kenmerkende lintstructuur van de Bosstraat doorgezet. De 11 andere woningen en 2 bouwkavels liggen gegroepeerd langs de interne erfontsluitingsweg.

Aan de zuidwestzijde van het plangebied wordt een groene buffer (met behoud van bestaande bomen) met wandelpad gerealiseerd. In combinatie met de daar aanwezige sloot ontstaat er een groene, ruimtelijke overgang naar de bestaande bebouwing aan de Wilgenstraat.

Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend aanmelden op de projectwebsite www.spreeuwenhof.nl en worden per e-mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en de verkoop, die naar verwachting in het voorjaar start.

De verkoop is in handen van Klaver Makelaardij.