1-foto 5

Vele handen maakten licht werk, zaterdagmiddag bij Ponyclub Winkel in park De Meet naast de brede school.

Met vereende krachten werd de directe omgeving van de paardenbak opgeruimd én werd de omheining van een frisse lik witte verf voorzien. Het resultaat mocht er zijn: de ponyclub is helemaal klaar om zondag 13 april de ruiters en amazones te ontvangen voor de eerste dressuurwedstrijd van dit seizoen.

Van jong tot oud stak de handen uit de mouwen: (jeugd)leden, bakleden, ouders en andere familie, vriendjes en vriendinnetjes. Een ploeg van zo’n twintig personen viste afval uit de sloten, maaide het gras direct om de bak, haalde gras uit de randen van de rijbak weg en verfde de omheining. Dat alles onder een stralende voorjaarszon. Het resultaat aan het einde van de middag was een plaatje van een rijbak.

1-foto 7

Daarin houdt Ponyclub Winkel zondag 13 april de eerste wedstrijd van dit seizoen. Diverse combinaties nemen het vanaf half tien ’s morgens tegen elkaar op in de dressuur. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen in park De Meet. Bij de rijbak staan koffie en lekkers klaar.

Ponyclub Winkel houdt wekelijks voor de leden lessen in de bak. Die worden gegeven door een gediplomeerd instructrice. Ook kan men rijbaklid worden: voor een gering bedrag kan men dan een jaar lang gebruik maken van de rijbak naast de brede school. Info: www.ponyclubwinkel.nl of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Foto's: Ingezonden