IMG 1785cc BorderMaker

Zaterdag vond de officiële overhandiging plaats van het eerste boek van Ger Leegwater, de bouwer van het Nederlands Kremlin in Winkel.

IMG 1738ccc BorderMaker

Wie kent ze niet Ger en Mientje, een onafscheidelijk duo, die samen heel sterk zijn, zo blijft Ger er op losbouwen en doet Mientje heel veel zaken op de achtergrond en zorgt ze voor de pr van dit unieke stukje Hollands Kroon.

IMG 1741cc BorderMaker

Het boek vol met korte vaak humoristische verhalen uit het leven van Ger is tot stand gekomen met o.a. hulp van Edwin Wittink van de Hollands Kroonse uitdaging, die een match regelde met Paul Von Wolzogen Kühr.

IMG 1749cc BorderMaker

Paul heeft de productie van dit boek op zich genomen en de vormgeving verzorgd.

IMG 1757cc BorderMaker

Wethouder van Gent mocht het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen uit de handen van Paul. Marie heeft de middag aan elkaar gepraat.

IMG 1760cc BorderMaker

Winkel's Harmonie zorgde voor de muzikale omlijsting van deze middag, Mientje is namelijk al jaren lid van deze muziekvereniging, die reeds meerdere concerten heeft gegeven tussen de opvallende gebouwen aan de rand van Winkel.

IMG 1763cc BorderMaker

Wie ook in het bezit wil komen van een exemplaar van dit mooie boek, kan contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De foto's geven een beeld van de geslaagde middag.

IMG 1775cc BorderMaker

IMG 1785cc BorderMaker

IMG 1807cc BorderMaker

IMG 1814cc BorderMaker

IMG 1811cc BorderMaker

IMG 1794cc BorderMaker