361 Dorpsstraat nieuwe Kerk 640x480

Stichting Nieuwe Buren start vrijdag 15 oktober met Repair Café

Tussen 9.30 en 11.30 uur staan in de bovenruimte van de Fenixkerk, aan de Dorpsstraat 179 te Nieuwe Niedorp de naaimachines klaar om samen met u kleine kledingreparaties te verrichten. Het eerste technisch mankementje is al aangemeld! Wie volgt? U mag natuurlijk ook gewoon even langskomen in ons Repair Café. De koffie en thee staan klaar. De start is dus op vrijdag 15 oktober. Daarna: elke 3e vrijdag van de maand (m.u.v. schoolvakanties) van 9.30-11.30 uur.

Heeft u andere spullen waar kleine reparaties aan gedaan moeten worden?

Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij gaan dan op zoek naar vrijwilligers die u daarbij kunnen helpen.

Waar kunt u aan denken?

Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies... alles wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. U zult zien, de ervaring in Nederland leert: reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Wij repareren gratis!

U betaalt alleen nieuwe onderdelen. Een vrijwillige bijdrage is uiteraard van harte welkom!

Vrijwilligers welkom!

Bent u zelf een handige man of vrouw en wilt u uw dorpsgenoten helpen, kom dan eens langs om ons ‘Repair Café’ team te ontmoeten en misschien te helpen bij het oplossen van de diverse reparaties. Wilt u langskomen voor koffie, thee, een praatje, of om even te komen kijken? Welkom! Wij beginnen klein, maar als u dat wilt, worden wij groter!

Foto: Archief P. de Graaf