IMG 5162aaa BorderMaker

Wist u dat het in maart 2022 alweer tien jaar geleden is dat de eerste inwoners in Zorgcentrum Trmbaan hun intrek namen?

018 BorderMaker

In al die jaren is er nooit echt uitgebreid uitgepakt met kerstversiering rondom het gebouw. Vorig jaar (het eerste Corona-jaar) sponsorde een bewoonster een kerstboom en dit jaar hebben een aantal personeelsleden van de facilitaire afdeling een paar kleine lichtslingers opgehangen in de binnentuin.

IMG 5170aa BorderMaker

Dat is natuurlijk heel jammer, want voor deze mensen is er helemaal niets te beleven in deze Coronatijd en bovendien is het de laatste weken van het jaar heel erg vroeg donker.

Wat zou het geweldig zijn om de binnentuin wat extra te versieren voor de kerstdagen, zodat het voor de bewoners heel fijn is om even buiten te gaan kijken.

IMG 5166aa BorderMaker

Dus hierbij een oproep aan bedrijven en particulieren.

Heeft er iemand nog kerstverlichting over, of zijn er bedrijven die dit een geweldi initiatief vinden en op één of andere manier kunnen helpen met spullen of een financiële bijdrage?

Misschien is er wel iemand die een hele grote kerstboom wil sponsoren voor in de binnentuin.

001000 BorderMaker

Heb je suggesties of een leuk idee?

Stuur ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1001 BorderMaker

Geef de ouderen een onvergetelijke kerst, want door de Corona, worden er ook al twee jaar geen activiteiten gehouden en is de gezelligheid met de feestdagen ook verder heel beperkt.