doet 2aaaa

Wonen Plus Welzijn online

Mist u ook uw contacten?

Er is op dit moment niet alles mogelijk door de huidige maatregelen rondom corona. Digitaal is er bij Wonen Plus Welzijn een mooi aanbod.

Sluit vooral aan bij onze online bijeenkomsten. Een andere manier van contact leggen via Skype en vanuit de eigen huiskamer. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Elke dinsdag: Matchcafé

van 15.30-17.00 uur

Elke woensdag: ActiefOnline

van 14.30 tot 16.00 uur.

Elke vrijdag: Kopje thee met WPW

van 14.30-16.00 uur

Het is niet zo moeilijk als u misschien denkt!

Neem de stap om contact op te nemen en laat er mooie matches ontstaan in uw leven! Wij helpen u graag bij de opstart, u hoeft het niet alleen te doen.

Tablets in bruikleen

Wellicht heeft u al een tablet en heeft u al wat digitale kennis. Dit geldt echter niet voor iedereen. Tijdens deze coronaperiode is het nut, het gemak en de behoefte van digitale mogelijkheden nog eens extra naar voren gekomen. Bijvoorbeeld beeldbellen.

Wij willen u daarom nu al de mogelijkheid bieden om ook te leren en te ervaren hoe dit werkt. Beschikt u zelf over een tablet maar heeft u hulp nodig? Wonen Plus Welzijn heeft vrijwilligers die u hier graag bij helpen! Wilt u wel graag beeldbellen, ervaren wat de mogelijkheden met een tablet nog meer zijn maar beschikt u (nog) niet zelf over een tablet? Laat het ons weten! Er zijn mogelijkheden om een tablet in bruikleen te krijgen.

Aanmelden kan via Wonen Plus Welzijn, 0224-273140 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook eens op onze website: www.wonenpluswelzijn.nl