kiellutters0406 068 640x480-BorderMaker

Dorpsvereniging De Lutters is op zoek naar jou en jouw ideeën

Heb jij goede ideeën voor de dorpsvereniging of wil je vrijwilliger of bestuurslid worden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul de enquête in via de facebookpagina 'Dorpsvereniging De Lutters'. Dorpsvereniging De Lutters is een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij organiseren regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud in en om Lutjewinkel. De Lutters willen uitbreiden in het aantal activiteiten, maar dat kan alleen met meer hulp van vrijwilligers. Als je je opgeeft als vrijwilliger kan de dorpsvereniging je vragen te helpen bij activiteiten. Je kunt zelf aangeven of je kunt of niet, je zit nergens aan vast!

Kom bij het bestuur van De Lutters!

Ook het aantal bestuursleden wil de dorpsvereniging graag uitbreiden. Als bestuurslid denk je actief mee over activiteiten en help je waar het kan met organiseren. Dit kost per maand tussen de 2 en de 5 uur van je tijd. Maar je krijgt er veel gezelligheid en contacten voor terug!

Geef jij workshops?

Geef jij workshops? En zou je dat willen doen voor jong en oud in en om Lutjewinkel? Ook dan komt de dorpsvereniging graag met je in contact! Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..