8017 Alzheimer Nederland

Reizend Alzheimer Café Nieuwe Niedorp

Na 2 jaar beperkingen door Corona zijn we opnieuw gestart met het reizend Alzheimer Café in de gemeente Hollands Kroon.

De tweede van dit jaar is op Donderdag 24 maart 2022 in het restaurant van Woonzorgcentrum De Trambaan in Nieuwe Niedorp.

Het onderwerp van de avond is: Omgaan met Dementie

Wanneer je naaste getroffen wordt door een dementie is dit van invloed op zijn of haar gedrag. Deze veranderingen zijn voor de omgeving niet altijd te begrijpen en daardoor moeilijk om mee om te gaan.

Waarom zijn die verandering soms zo ingewikkeld en hoe kan je hier zo goed mogelijk mee omgaan?

De gastspreker van deze avond is Nel Teeuwisse. Samen met gespreksleider Angelique Vlaar gaat zij hierover met u in gesprek. Verschillende situaties zullen worden behandeld.

Inloop: vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis.

Adres: Woonzorgcentrum De Trambaan, Koperwiek 30, 1733 BA Nieuwe Niedorp

Tijdens deze avond is er ruimte voor het uitwisselen van informatie met andere bezoekers en het stellen van vragen aan professionals.

Bij de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien.

Mocht u deze avond verhinderd zijn: de volgende Alzheimer Cafés in Hollands Kroon zijn: WIERINGERWERF: donderdag 28 april van 14.00 - 16.00 uur NIEUWE NIEDORP: donderdag 26 mei 19.30 - 21.30 uur zie ook www.alzheimer-nederland.nl/regios/noord-holland-noord

Mensen met dementie, mantelzorgers, professionals, mensen in opleiding en vrijwilligers in de zorg en overige belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de maandelijkse informatie over deze bijeenkomsten bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Rensing (06 2237 2553).