20220311 134413 002aa BorderMaker

In de afgelopen nacht vond de start van de verjaardag van de Abraham van vandaag nogal luidruchtig plaats.

Een grote groep vrienden en familie gaf de aftrap van deze bijzondere leeftijd met flink wat lawaai.

Abraham Marcel hoefde dit keer niet zelf het geluid te maken, want zie je Marcel dan is hij al van een verre afstand te beluisteren, dit is niet ongezellig, want als Marcel op een feestje aanwezig is, zorgt hij altijd voor de mooiste verhalen over humoristische gebeurtenissen.

20220311 134444 002aa BorderMaker

Marcel is een harde werker en Klaver kaas speelt een grote rol in zijn leven, toch had hij op zijn verjaardag een vrije dag genomen, alhoewel hij wel even langs de zaak ging om gebak te brengen.

Op deze 50e verjaardag gebeurde er trouwens nog iets bijzonders, hij ging voor de allereerste keer zijn jongste kinderen op de fiets van school halen, dit was echt een uniek moment, want normaal gesproken is Marcel altijd aan het werk.

20220311 134719 002aa BorderMaker

Er komt nog een uitgebreid feest voor vrienden en familie en Marcel kon vertellen dat het heel speciaal gaat worden op die avond, want er gaat iets heel bijzonders gebeuren, wat dat is, weten straks alleen de bezoekers van het feestje en dat zijn de mensen die dichtbij deze gezellige nieuwe vijftiger staan.

Marcel van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.