Logo Repair Café en Stichting Nieuwe Burenaa

Hét alternatief voor weggooien?

20 mei a.s. Repair Café Niedorp.

Tegenwoordig belanden veel apparaten zonder pardon bij het grofvuil zodra er iets kapot gaat. Dankzij (online) prijsvechters heb je snel en makkelijk een nieuwe stofzuiger, broodrooster of koffiezetapparaat in huis. Reparatiekosten schrikken af. Bovendien is een kundige reparateur niet eens altijd te vinden, want de praktische reparatiekennis is snel aan het verdwijnen. Zelfs de meest eenvoudige reparatie is voor de meesten van ons al te veel gevraagd. Wel vinden we allemaal in een mum van tijd een nieuw apparaat: via Google vinden we de goedkoopste webshop of het adres van de dichtstbijzijnde winkel.

Maar bedenk eens: Er is in Niedorp een “Repair Café”!

Wij willen u én het milieu helpen door niet mee te doen aan de weggooi-mentaliteit en mensen in contact brengen met kundige reparateurs.

Dus heeft u kapotte kleding, huishoudelijke apparaten (alles met een stekker of batterijen), sieraden (met een tang te doen) of andere vragen?

Kom langs of mail ons als u zich afvraagt of wij iets kunnen repareren.

Elke 3e vrijdag van de maand, behalve in de schoolvakanties, van 9.30 tot 11.30 uur in de bovenruimte van de Fenixkerk, Dorpsstraat 179 Nieuwe Niedorp. Reparaties zijn gratis. Alleen nieuwe onderdelen moet u zelf kopen/betalen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. U mag altijd spontaan binnenlopen. Handiger is: de reparatie bij onderstaand mailadres aanmelden.

Kom langs voor een kop koffie of thee, een praatje en/of help mee!

U bent van harte welkom!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.