de Wirg 2022 002 BorderMaker

Natuurbad “de Wirg” in Winkel - weer open

We hebben afgelopen tijd hard gewerkt en zijn er helemaal klaar voor. De zandbodem van ons prachtige natuurbad is gereinigd en daarna weer gevuld met vers bronwater. Het kleuter- en peuterbad met gezuiverd helder water zijn ook schoongemaakt en gevuld. Verder beschikt het bad over een grote zandbak, een waterspeeltafel met pomp, een groot speelhuis met glijbaan en diverse schommels en wippen. In de baden zijn drijfmiddelen aanwezig, de meegebrachte drijfmiddelen kunnen met de aanwezige compressor worden opgepompt. Kortom een eldorado voor gezinnen met wat jongere kinderen.

We zijn bij zwemweer dagelijks open van 10.00 tot 20.30 uur. Er is een vrijwilliger aanwezig van 14.00 tot 18.00 uur. Toegang is alleen voor leden en op eigen risico. Kinderen onder de 8 jaar of zonder zwemdiploma moeten verplicht worden begeleid door een volwassene.

Natuurbad ‘De Wirg’ is een vereniging en men moet voor toegang lid worden. Alles wordt gerund door vrijwilligers en zo houden we de contributie laag. Een gezinspas kost slechts € 32,50 voor een heel gezin, voor het hele seizoen tot september. U kunt zich aanmelden via onze website of bij één van de vrijwilligers op het bad.

Er komt heel wat bij kijken om het zwembad te runnen, hiervoor zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers. Nieuwsgierig? Kom eens een kijkje nemen, ingang bij de rotonde Hartweg / Bosstraat te Winkel.

Voor meer informatie:

www.natuurbaddewirg.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.facebook.com/natuurbaddewirg/