noot008 2aa

De “Notenkrakertjes” speelden mindv*kantie!

Zaterdag 21 en zondag 22 mei stonden onze Notenkrakertjes te stralen op het grote toneel van Café Beentjes in Winkel.

noot005

Ik hoop dat u genoten heeft… (Padam patsj) zijn de traditionele woorden van onze voorzitter Ton aan het einde van de voorstelling. En dat hebben we! Wat zijn we trots op onze 19 notenkrakertjes!

noot001

De groep van dit jaar kostte wel wat meer energie dan andere jaren. We hadden namelijk 15 debutanten in ons midden! We moeten allemaal weer flink bijkomen van een super drukke tijd! Mega hard gewerkt afgelopen tijd en vooral de laatste weken omdat het er tot het laatste moment niet helemaal goed in zat. Paul en Marian zaten af en toe flink met de handen in het haar. Vrijdag avond en Zaterdagochtend bij de generale repetities hebben we super hard gewerkt, en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Zaterdagavond bij de eerste voorstelling ging het al verrassend goed. Wat stonden we met z’n allen te genieten! Na een mooie voorstelling met helaas wat te weinig publiek, en een lang zal ze leven door alle notenkrakertjes en het publiek voor de jarige Sophie, konden we met een voldaan gevoel slapen!

noot004

Zondag was iedereen weer goed uitgeslapen want de kinderen stonden alweer op tijd te popelen om hun kunsten op het toneel te vertonen. Je kon goed merken dat de ergste spanning weg was want de voorstelling ging nog beter dan zaterdag! Dit jaar hadden we een Jubilaris in ons midden. Onze Elly zit namelijk 25 jaar in ons bestuur. Binnen het bestuur is zij secretaris en is ze samen met Marian verantwoordelijk voor de kleding! Na de mooie woorden van onze voorzitter Ton, een lang zal ze leven, en twee toegiften van de Notenkrakertjes waar je echt de ontlading merkte bij alle kinderen, het was één groot feest, gingen de doeken voor de laatste keer dicht dit seizoen!

noot003

Met een voldaan gevoel konden we de boel opruimen en om 20.00 uur gingen ook de mannen van de techniek met een voldaan gevoel naar huis!

noot006

Bij deze willen wij al onze vrijwilligers bedanken voor alle inzet, klein of groot, Zonder vrijwilligers is het onmogelijk zo’n productie neer te zetten! Uiteraard bedanken we ook Tino, Bianca en het personeel van Café Beentjes voor de gastvrijheid en de hulp!

noot007

Een vereniging als ons kan ook niet zonder sponsors! Wij bedanken de lokale middenstand voor de steun, prijsjes voor de loterij en diensten!

Begin oktober starten we weer met de repetities van een nieuwe musical. Hopelijk weer met een groep van 30 kinderen, En twee keer uitverkocht!

Heb je ook zin om mee te doen? Schrijf je in via www.notenkrakertjes.nl.

Foto´s: Christel Hendriks