20220624 155749 002aa BorderMaker

Vandaag kwamen wij weer eens terecht bij een echte "Winkeler Spreeuw". Dennis heeft namelijk vandaag de 50-jarige leeftijd bereikt en dus ziet hij Abraham en dat was duidelijk te zien,want niet alleen in de voortuin, waren er dingen neergezet, maar ook in de achtertuin.

De jeugd van Dennis had zelfs een hele grote trekker laten aanrukken. Zijn vrienden hadden ook flink uitgepakt, want er was zelfs een mini-kraantje bij het spandoek geplaatst. Het leven van Dennis staat namelijk in het teken van kranen, shovels en bulldozers.

20220624 152818 002aa BorderMaker

Hij zat al op zijn 4e jaar achter het stuur van een shovel en hij wist hem ook makkelijk in- en uit de schuur te rijden op die leeftijd. Leuk om even te benoemen is trouwens, dat wij op deze middag precies op de plek zaten, waar in het verleden de combines hun parkeerplaats hadden.

Dennis was altijd bij zijn opa te vinden, die een loonbedrijf had en uiteindelijk heeft hij het bedrijf overgenomen en gaat het nog steeds onder de zelfde naam verder. 

Dennis zit in een vriendengroep waar altijd duidelijk gemaakt wordt dat er iemand 50 is geworden en dat bleek dit keer ook weer het geval, want met veel lawaai werd zijn verjaardag om middernacht afgetrapt.

Toen ondergetekende en Dennis éénmaal in gesprek waren als twee "Spreeuwen", kwamen de mooiste verhalen uit het verleden voorbij, die wij hier helaas niet kunnen vermelden.

Dennis van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.