20220713 122254 002aa BorderMaker

Vandaag gingen wij langs bij Daniëlle want ook deze dame heeft een bijzondere leeftijd bereikt. Wist u dat ze jaren inwoonster was van Winkel, ze woonde toen in het buitengebied met haar ouders.

Later verhuisde het gezin naar Waarland. Toch leek dit gebied Daniëlle wel te trekken, want ze woont nu alweer heel lang in Nieuwe Niedorp in een straat waar weinig mensen voorbij komen en dat is met dit jubileum heel erg jammer, daarom help ik haar even een handje om wat meer bekendheid aan haar jubileum te geven.

Daniëlle was jarenlang eigenaresse van "Gewoon Heerlijck" in het Winkelhart en werkte daarvoor heel lang in de supermarkt die meerdere namen heeft gehad, ook werkte ze nog enige tijd bij een tankstation en tegenwoordig is ze werkzaam bij Woonzorggroep Samen bij de Trambaan, waar ze het erg naar haar zin heeft. 

Nu hebben wij het nog niet over haar grote passie gehad, dat is muziek spelen op de trompet, het loopt als een rode draad door haar leven en ze speelt dan ook met veel plezier bij meerdere verenigingen.

Daniëlle van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.