IMG 4225aa BorderMaker

Zaterdagmiddag was het feest in Oude Niedorp, want de opening van de speeltuin ging op deze middag plaatsvinden. Deze is tot stand gekomen door steun uit vele hoeken, niet alleen de inwoners gaven gul, ook het bedrijfsleven dook diep in de buidel, er kwam een gift van de Hollands Kroonse Uitdaging en de Rabobank, maar ook de gemeente heeft een flinke duit in het zakje gedaan.

IMG 4245aa BorderMaker

Daarom kwam Wethouder Peters langs om samen met de aanwezige kinderen de speeltuin te openen, er werd samen een lint doorgeknipt, daarna kon iedereen zich heerlijk gaan uitleven op de speeltoestellen.

IMG 4252aa BorderMaker

Er was echter nog veel meer te beleven op deze dag, want de jaarlijkse bbq, die altijd werd gegeven op het terrein van zwembad 't Skarpet, was nu samengevoegd met ook nog de jaarlijkse kermis, want op de normale dagen in het derde weekend van augustus zijn er geen attracties beschikbaar, daarom is gekozen om drie evenementen tegelijk te houden.

IMG 4288aa BorderMaker

Hier toont Oude Niedorp maar weer eens aan waar een kleine gemeenschap toe in staat is, want daar zitten ze absoluut niet stil en weten wel wat organiseren is.

IMG 4268aa BorderMaker