IMG 5766aa BorderMaker

Op deze zonnige zondag gingen wij langs bij Abraham Arjan. Hij woont al een zeer groot deel van zijn leven in onze omgeving. Veel mensen zullen hem wel kennen van zijn werk in de houten vloeren, of wellicht van zijn vrijwilligerswerk voor Kinderdorp Niedorp, waar hij een lange tijd vanaf het beginjaar zijn bijdrage vanuit de organisatie leverde, ondertussen heeft Arjan het stokje doorgegeven en heeft hij weer tijd voor andere dingen.

Ook was hij jaren betrokken bij het organiseren van het voetbalkamp van voetbalvereniging Nieuwe Niedorp. U ziet het, ondanks zijn drukke werkzaamheden heeft Arjan altijd tijd om zijn handen nog eens extra uit de mouwen te steken.

IMG 5770aa BorderMaker

Het was trouwens dubbel feest, want ook zoon Sem is jarig en dan is het net zo makkelijk om het samen te vieren met één groot feest.

Niet alleen voor vader Arjen was het een jubileumeditie (50), maar ook zoon Sem bereikte een speciale leeftijd, namelijk 16 jaar.

Toen ondergetekende langs kwam voor een plaatje, kon Arjan zich even losmaken vanuit het feestgedruis, want het feest was toen al in volle gang.

De spandoeken en poppen namen zoveel ruimte in beslag, dat ook de overzijde van de straat tijdelijk in gebruik werd genomen, om alle opvallende kreten maar een mooie plek te geven.

Arjan van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.