Pagina 50 51 004 2aaa BorderMaker

Vacature voor secretaris belbus

Vanwege het plotseling overlijden van onze secretaris, Niek Snip, is het bestuur van de Belbusvereniging Noordkop, op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die zijn plaats in het bestuur kan innemen.

De secretaris onderhoudt de externe contacten van de belbus, is de contactpersoon voor de chauffeurs en zorgt voor de agenda en verslaglegging van de bestuursvergaderingen (drie á vier maal per jaar) en de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Verder bewaakt hij/zij het beleidsplan en de jaarplanning. Daarnaast overlegt de secretaris met de penningmeester over financiële zaken en met wagenparkbeheer over de voertuigen.

De secretaris wordt administratief ondersteunt door een kantoormedewerkster. Wij verwachten dat de secretaris minimaal één ochtend in de week aanwezig is op het kantoor van de Belbus in Winkel, bij voorkeur op vrijdag.

Aangezien de Belbus een vrijwilligersorganisatie is gaan we uit van ten hoogste het maximum bedrag van de vrijwilligersvergoeding als compensatie.

Voor nadere informatie kunnen gegadigden contact opnemen met het secretariaat, 0224-422140 of een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.