IMG 4253aa BorderMaker

Na twee edities “Koffie drinken in de Mafkikker” is al duidelijk dat er een grote behoefte aan deze bijeenkomst in Oude Niedorp is.

Elke eerste dinsdag van de maand kunnen inwoners aanschuiven voor een kop koffie of thee en bijpraten met dorpsbewoners. Zowel op de eerste dinsdag in september als in oktober wisten een kleine veertig mensen het Dorpshuis te vinden en allen kijken terug op een geslaagde ochtend.

Er is zelfs de mogelijkheid om op deze ochtend te kaarten of te sjoelen, maar er was beiden ochtenden genoeg gespreksstof, dus bleven de spellen onaangeroerd.

Wilt u als inwoner van Oude Niedorp ook een keer bij een "Koffie-ochtend" aanwezig zijn? Dan bent u op dinsdag 1 november a.s. tussen 10.00 uur en 11.30 uur van harte welkom.

Naast het samen koffie drinken doet men alles samen, zo werd er ook samen afgewassen na afloop, dan blijft het leuk voor iedereen.

De koffie en thee met iets lekkers staan voor u klaar. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Neem uw partner, vriend(in), buurman, buurvrouw of kennis mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Trees Droog, Zuiderweg 20, Oude Niedorp, telefoon: 06 44453684.