IMG 8057aa BorderMaker

De 18-jarige leeftijd bereiken is altijd een bijzonder moment. Voor Dex uit Winkel was het vandaag een wel hele bijzondere dag. In de morgen ging hij te werk naar zijn werkgever Groot Techniek in Winkel en in de middag zou hij zich gaan voorbereiden voor zijn feestje in de avond.

IMG 8073aa BorderMaker

Dex is bekend geworden door het maken van zijn miniatuur zweefmolen, waarmee hij tot op de dag van vandaag heel veel waardering krijgt. De miniatuur zweefmolen heeft hij gemaakt met hulp van al zijn familieleden die op verschillende manieren hebben meegewerkt.

IMG 8122aa BorderMaker

Toen Dex bijna bij zijn huis aankwam op deze zaterdag, zag hij vanuit zijn ooghoek dat bij het naastgelegen transportbedrijf Beers zijn favoriete zweefmolen was opgebouwd. De molen waar hij al vele uren onder heeft doorgebracht als opduwer.

Kermisexploitant Kramer had met een paar collega's van Dex de molen in de morgen opgezet en dat was nog niet alles, want ook het originele orgel, dat heel lang onder de molen heeft gestaan was aanwezig. Eigenaar Wim hoefde over de vraag of hij wilde komen niet lang na te denken. De familieleden hadden plaatsgenomen in de bakjes in de zweefmolen, toen Dex kwam aangereden. 

IMG 8104aa BorderMaker

Het was duidelijk te merken dat Dex het een geweldige verrassing vond, hij werd er dan ook emotioneel van.

Wellicht zien we Dex in de toekomst altijd onder deze zweefmolen staan, maar dan als eigenaar, maar dat blijft nog even een droom, want dan zal hij nog wat uurtjes moeten werken om het financieel rond te kunnen breien.

IMG 8134aa BorderMaker

Deze verrassing voor zijn 18e verjaardag gaat Dex nooit meer vergeten.

Dex van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.