20221016 153348 002aa BorderMaker

Vandaag gingen wij langs bij Sarah Nanda. De gehele tuin lag vol met lege flessen, de tekst op de spandoeken loog er ook niet om (van je familie en vrienden moet je het hebben).

Nanda is echter vooral bekend door haar sportieve inzet, zo fietste ze in de afgelopen jaren heel wat kilometers. Met een groep heeft ze de Alpe D'huez beklommen voor het goede doel en dat was een onvergetelijk avontuur.

Ze is al jaren nauw betrokken bij Floraliagroep "De Lange Tafel" en daar kan ze boeken vol over schrijven, want met deze groep is er altijd wel wat te beleven.

20221016 153553 002aa BorderMaker

Buiten stonden een aantal spandoeken, maar binnen stond het pronkstuk, want er was een mini-Sarah in elkaar gezet door vriendinnen en de Sarah viel meteen op bij binnenkomst, Nanda is er dan ook erg blij mee.

Van zaterdag op zondag werd het feestje gehouden en de zogenaamde "plakkers" bleven lang zitten, het was nog net donker dat ze huiswaarts gingen. Voor Nanda was het een kort nachtje, want op zondagmiddag stond de volgende visitie alweer op de stoep, maar door haar doorzettingsvermogen kan ze dit allemaal wel volhouden.

Nanda van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.