aahondenspeeltuin 5 3aa

Vrienden Park De Meet

Gedurende de herfstmaanden willen we de eerste zaterdag van de maand vanaf 9.30 uur een paar uurtjes onderhoud plegen in het park de Meet. Dit zal voornamelijk snoeiwerk van bomen en struiken zijn en het plaatsen van takkenrillen. De werkmaterialen, snoeischaar, enz zijn aanwezig maar zelf gereedschap meenemen kan ook. Zaterdag 5 november is de eerste onderhoudsdag in samenwerking met de Nationale Natuurwerkdag.

Zaterdag 5 november aanvang 9.30 uur eerste onderhoudsdag

Wij doen mee met de Natuurwerkdag 2022, een initiatief van LandschappenNL. Dit houdt in dat er in het hele land natuurklussen te doen zijn die bijdrage aan natuurbehoud en natuurherstel. Elk jaar doen er ruim 15.000 deelnemers mee aan deze landelijke dag in het groen. Een mooie kans om kennis te maken met groen vrijwilligerswerk en je samen met anderen in te zetten voor een stukje natuur bij jou in de buurt. In het park de Meet zal dit vooral gaan om snoeiwerk van bomen en struiken. We verzamelen zaterdag 5 november om 9.30 uur bij de ingang van de vlindertuin aan de Trambaan. Vanzelfsprekend bent u ook op een later tijdstip welkom.

Pagina 40 41 002 BorderMaker

Zaterdag 5 november aanvang 13.30 uur opening hondenspeeltuin in Park de Meet

Op zaterdag 5 november om 13.30 uur wordt de hondenspeeltuin in het park de Meet officieel geopend. Met geldelijke bijdrages van plaatselijke sponsors, de gemeente Hollands Kroon en in samenwerking met vrijwilligers is de hondenspeeltuin gerealiseerd. Een prachtige locatie in het Park de Meet waar de honden los kunnen lopen. Iedereen is uitgenodigd. Bij de opening staat Tirso's Zwerfkoffie klaar met koffie en thee. De hondenspeeltuin ligt midden in het Park de Meet tussen Nieuwe Niedorp en Winkel.