doet

Voor veel mensen zijn de Kerstdagen niet de meest fijne dagen om door te komen omdat ze op zichzelf zijn aangewezen.

Speciaal voor alle alleenstaanden in de gemeente Hollands Kroon, organiseert Wonen Plus Welzijn een Christmas-diner in de Kolk in Lutjewinkel. De nadruk ligt hier niet op het vinden van een levenspartner. Het gaat hier om met anderen, die in dezelfde situatie verkeren, een gezellige Kerstavond te hebben met lekker eten en wie weet nieuwe vriendschappen.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen en wat houdt u tegen? Het Christmas-diner valt op donderdag 22 december en start om 18:00 uur in de Kolk aan de Weereweg 32 in Lutjewinkel (deur open vanaf 17:30 uur). De kosten voor de hele avond zijn €15,- per persoon. Deze €15,- dient bij aanmelding te worden voldaan (uiterlijk aanmelden op 16 december aanstaande).

U kunt zich aanmelden op woensdag van 09:30 tot 12:00 uur in de Kolk, Weereweg 32 in Lutjewinkel, op donderdag van 13:00 tot 16:00 uur in de Nijerop, Nijerop 36a in Nieuwe Niedorp of maandag tot en met vrijdag bij het servicepunt van Wonen Plus Welzijn, Wooncomplex Trambaan, Watersnip 72 Nieuwe Niedorp.