20221225 131035 002aaa BorderMaker

Op deze eerste Kerstdag werd er een bezoek gebracht aan Sarah Saskia. Tja Saskia mag niet ontbreken op deze Nieuwspagina, ze mag dan wel jarig zijn op een bijzondere dag, daar wordt graag even een bezoekje voor ingelast op deze officiële zondag. Saskia was alweer fris en fruitig op deze dag, ondanks dat ze een erg gezellig feestje had gehad.

Op de vraag of het niet lastig is om op een kerstdag jarig te zijn, kwam het antwoord "dat ze toch elk jaar nog flink wat visite heeft gekregen". Nu gaf ze een groot feest en dat was nieuw voor haar, maar het werd een onvergetelijke Kerstavond met om 0.00 uur zelfs nog de klanken van het orgel dat altijd te horen was in de zweef, die tijdens de Winkeler Kermis in Winkel stond en nog steeds staat. 

Saskia is een creatieve dame, die met haar workshops al heel veel mensen blij heeft gemaakt.

Bij één van de poppen voor de woning was de situatie op de camping nagebootst. Saskia is daar ook altijd lekker bezig met steen en onder en naast haar stoel was een grote hoeveelheid afval steen gedeponeerd.

Wat de verdere eerste Kerstdag gaat brengen weet ze niet en laat dit dan ook rustig over zich heen komen, want spontane felicitaties zijn altijd leuk net als het bezoek van PeWi, die natuurlijk even aanschoof voor een "koppie".

Saskia nog vele jaren in goede gezondheid en geniet van alles waar je mee bezig bent!