20221229 160442 002aa BorderMaker

Een half jaar geleden waren er ook al de nodige poppen te zien bij dit adres in 't Veld, toen zag de vrouw des huizes Anita dus Sarah, vandaag was het haar man Marco die bezoek kreeg van Abraham.

Net als bij Anita was het plan om flink uit te pakken met poppen op het dak, maar de harde wind gooide roet in het eten en bleef er slechts een pop voor de deur over, die ook af en toe last had van de regen en de wind.

Abraham Marco is een echte techneut en op het gebied van heftrucks is hij een absolute topper. Daarom heeft hij ook waarschijnlijk jarenlang meegewerkt aan de bouw van de corsowagens van corsogroep "Op 't Laatste Moment". 

Daarnaast is Marco ook een sportief iemand, hij mag echter niet meer op een mountainbike door de bossen crossen in verband met een nieuwe knie, maar gewoon op een racefiets op de weg rijden mag wel en dat doet hij dan ook met veel plezier.

20221229 160640 002aa BorderMaker

Kortom Marco is een bezige bij en dat bleek wel, want tijdens het bezoek van ondergetekende was hij niet aanwezig, gelukkig is er wel wat over hem te vertellen.

Marco had al eerder een feestje die hij organiseerde met goede vrienden van hem, dus op zijn verjaardag zelf kwam er een stuk minder visite.

Marco van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.

Heb je het verhaal van zijn vrouw Anita gemist?

Klik dan hier.