noot008 2aa

SOAP in de SOEP; Super toffe musical van De Notenkrakertjes op 18 en 19 maart in Winkel

De bekende Nederlandse soapserie ‘Als de zon schijnt’ is al 15 jaar een kijkcijfer hit. Personages als de populaire Jaimy Lee Bouwman en de knappe ‘bad girl’ Daisy Dexter, schitteren vijf dagen per week op TV. En alles wordt van te voren opgenomen, dus wat kan er mis gaan?

Maar dan blijken de kijkcijfers terug te lopen. ‘De Ballonnenkoning’, die de serie sponsort in ruil voor reclame, is daar niet blij mee. En alsof dat nog niet genoeg is, valt er een kop soep over de regietafel heen met als gevolg: kortsluiting! De soap valt letterlijk en figuurlijk in de soep. Er is dus maar één oplossing: de soap live op TV spelen!

En zo komt er een soapaflevering om nooit te vergeten. Vol met bloopers, mensen die niet in scènes horen, live reclames en ballonnen.

Wordt deze live soap één grote puinhoop of is dit het begin van een groot, nieuw succes? De 25 kinderen van musical groep “De Notenkrakertjes” uit Winkel hebben, onder leiding van Marian Wijnker, Paul Beers en vele andere lieve vrijwilligers, weer kei en keihard geoefend de afgelopen maanden.

Zaterdag 18 maart om 20 uur en zondag 19 maart om 14 uur is het eindelijk zover, dan mogen zij aan jou laten zien wat ze in huis hebben! Grappige conversaties, prachtige kostuums en gezellige liedjes in de zaal van Café Beentjes in Winkel. Dit beloofd een heerlijk uitje te worden voor jong & oud!

Entree: 9 euro

Kinderen onder de 12 jaar: 6 euro

Als je zeker wilt zijn van je kaartje is het aan te raden om deze van te voren te reserveren via telefoon nummer 0226-411776 of 0226-413046.