20230223 Riool Winkelhart Winkel 001 001 BorderMaker

Opnieuw moeten wij melden dat de werkzaamheden aan ´t Hoefje vertraging oplopen.

Wat is er aan de hand?

Bij het aanbrengen van het riool zijn we opnieuw meerdere buizen en andere objecten in de grond tegengekomen die vooraf niet op tekening stonden en erg in de weg liggen.

Dit geeft veel extra werk waar wij geen rekening mee hebben kunnen houden bij het maken van de planning.

Wat betekent dit?

Volgens de vorige planning zouden we 31 maart dit wegdeel openstellen voor het verkeer. We moeten er nu rekening mee houden dat dit wegdeel opnieuw later opengaat dan gemeld. De weg zal pas op 8 april opengesteld zijn. Na het openstellen is de parkeerplaats bij de Jumbo bereikbaar vanaf de zijde van het viaduct.

Ons oprechte excuses voor de extra overlast. Wij vinden het erg vervelend.

Afvalbakken in fase 9, 10 en Hoefplein

Wij verzoeken u om uw afvalbakken op afvalbak op dinsdagavond, voor de ophaaldag, op de gebruikelijke locatie met een duidelijk huisnummer erop. Indien het nodig is verplaatsen wij de bak naar de ophaallocatie en brengen wij deze weer terug.

Planning

Naar verwachting starten de werkzaamheden aan de volgende fase na het paasweekend (dinsdag 11 april). Om te opgelopen vertraging zoveel mogelijk in te halen worden fase 10 en 12 tegelijkertijd uitgevoerd. Beide zullen naar verwachting 8 mei worden opgeleverd.

In fase 10 leggen wij ook riool aan. Dit is een kleinere fase waardoor het risico op vertraging kleiner is. We hebben in de planning rekening gehouden met extra objecten in de grond

Tijdens de werkzaamheden aan fase 12, het fietspad, gaan fietsers tijdelijk over de nieuwe rijbaan.

thumbnail 20230330 F9 Bewonersbrief vertraging