Pagina 12 13 Beachhandbal Winkel 1 horizontale foto BorderMaker

De Actie "Koop een Kuub" voor de aanleg van vier Beach handball velden op de voormalige tennisvelden van Tennisclub Nieuwe Nieuwe Niedorp, bedacht door de nichten Anita, Sonja, Heidy, Anca en Liana (Spaansen) gaat onverminderd door, ondertussen staat de teller op 500 kuub. Dagelijks komen er nieuwe donaties binnen voor de vele kuubs die nodig zijn om dit prachtige plan te kunnen realiseren.

Met het kopen van een kuub (of meerdere kuubs) zand, maak je ook nog kans op hele leuke prijzen, die allemaal een verband hebben met zand, want daar draait het tenslotte allemaal om.

De hoofdprijs is een overnachting in een trechter (www.slapenineentrechter.com).

De tweede prijs is een rondleiding (met lunch) op de Yed Prior, het tot grindzuiger omgebouwde containerchip van de de firma Spaansen.

De derde prijs is een rondleiding door het Spaansen Museum, met een gezellig “koppie” toe.

IMG 20230425 WA0001

Even voor de duidelijkheid:

De nichten zijn op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de plannen voor het nieuwe sportcomplex, echter vinden ze het echt nodig om nu door te pakken, want Beach handball is in onze regio zomersport nummer 1. Met maar liefst negen Beachhandballteams betekent dit dat er honderd personen volop genieten van deze sport. De handbalvereniging groeit in het zomerseizoen dan ook flink, als de voetballende jeugd / jongeren zomerstop heeft, sluit men aan voor het Beach handball.

Ondertussen is er al  500 m3 zand verkocht, maar dat is nog lang niet genoeg, om de velden te vullen, dus steun deze actie en koop vandaag een kuub (of meer)!

www.veilingniedorp.nl/koop-een-kuub

Foto: Duco de Vries

337554899 154214127578563 1047017873255888012 n