Tuinfluiter Bewoners liggendaaa

Gezellige Rommelmarkt in de Tuinfluiter

De bewoners van de Tuinfluiter in Nieuwe Niedorp sparen voor de renovatie van hun speeltuin. Hiervoor organiseren zij op 27 mei een gezellige rommelmarkt.

Van 11.00 uur tot 14.00 is iedereen van harte welkom voor een rondje langs de tafels met koopwaar, maar ook voor een kop koffie en een gezellig praatje.

Samen met de gemeente Hollands Kroon heeft de Tuinfluiter een plan gemaakt om de speeltuin een mooie metamorfose te geven. Vanzelfsprekend is daar geld voor nodig.

De gemeente draagt een groot deel bij, maar ook voor de bewoners is een taak weggelegd om geld in te zamelen. Voor de komst van de speeltuin kan de Tuinfluiter rekenen op de steun van de firma Spaansen en W&Z verzekeren en hypotheken, die dat samendoet met Nh1816. Om de spaarpot verder te vullen wordt op zaterdag 27 mei de rommelmarkt georganiseerd.

Samen de schouders eronder zetten zorgt niet alleen voor extra opbrengsten, maar ook voor saamhorigheid en verbinding. Heel blij zijn de bewoners daarom ook met Stichting Vrienden Park de Meet, die hulp biedt bij de fondsenwerving