iron 00bb

Sander neemt sportieve uitdaging aan voor KiKa!

Sander van Staveren, een in Nieuwe Niedorp opgegroeide sportliefhebber, heeft een gedurfd doel gesteld om op 14 september 2024 voor het eerst de hele Challenge Triathlon in Almere te volbrengen.

Met een afstand van 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen, is dit een enorme uitdaging van 226 km die Sander met volle moed aangaat. Begin vorig jaar had Sander voor het eerst een halve marathon gelopen, en kijkt hij met trots terug op twee halve triatlons in 2023.

Voor zijn laatste triatlon heeft hij via KiKa Extreme een prachtig bedrag van €6.405,07 opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. Sander bedankt iedereen die heeft gedoneerd, gesponsord, deelgenomen of geholpen!

Met de start van 2024 zet Sander zich opnieuw in voor het KiKa doel om kinderkanker de wereld uit te helpen en streven naar 100% genezing. Hij lanceert de 'Triathlon Challenge-4-KiKa' met als streefbedrag minimaal €2.260 op te halen. Op 21 april zal hij voor het eerst een hele marathon van 42,2 kilometer in Enschede lopen om zich voor te bereiden op de hele triathlon. Sander is dankbaar voor alle steun en donaties die hij heeft mogen ontvangen, en hoopt met zijn inzet een verschil te kunnen maken.

Meerdere supermarkten en winkels in Nieuwe Niedorp en Alkmaar helpen bij deze actie voor KiKa via een statiegeldknop of flyer met QR code. Wil je Sander en KiKa steunen en bijdragen aan dit belangrijke doel? Doneer of bezoek zijn actiepagina.

voor meer informatie: https://www.actievoorkika.nl/sander-full-triathlon-challenge-4-kika

Laten we samen strijden tegen kinderkanker en streven naar een kinderkankervrije toekomst.

Samen maken we een verschil!