Maurice Cartoons 001310000055 BorderMakerbb

UPDATE:

Er hebben zich enorm veel vrijwillig(st)ers aangemeld om het septembernummer van PeWi's Nieuwsblad te bezorgen, daar ben ik natuurlijk heel blij mee.

Vele handen maken licht werk.

Alle personen die zich hebben aangemeld, zullen richting de bezorging verder persoonlijk op de hoogte worden gehouden.

 

Zoals reeds eerder op deze Nieuwspagina was te lezen, zal PeWi het even iets rustiger aan gaan doen door een voorval in juli van dit jaar. (lees hier het verhaall).

De berichtgeving op de website gaat onverminderd door, dit gebeurt vanuit huis en kan op die manier gewoon doorgaan. Ook aan het blad wordt vanuit huis gewerkt en staat het septembernummer al flink in de steigers.

Vele berichten op de website kunnen worden worden voorzien van eigen foto's, want de voorraad is enorm, soms wordt er een ingezonden foto bijgeplaatst.

Er worden nog geen grote activiteiten en evenementen bezocht.

 

Binnenkort zal het septembernummer van PeWi's Nieuwsblad verschijnen.

Gezocht vrijwillig(st)ers die een stukje route willen rondbrengen, tussen 2 en 5 september a.s.

Aanmelden is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (meer info volgt).

 

Hoe is het nu met de gezondheid?

Alle dagen gaat het steeds beter, maar omdat het mentaal ook nog even wat met mij heeft gedaan, zal ik de rem er nog wel even ophouden, dit zal echter niet ten koste gaan van de berichtgeving op deze website en in het Nieuwsblad.

Iedereen enorm bedankt voor alle opbeurende berichten, dat werkt zeker mee aan mijn herstel.

Met vriendelijke groet,

Peter / PeWi