027 640x480 BorderMaker

9 oktober Alzheimer Café Schagen

Wat regelen na diagnose dementie

Woensdagavond 9 oktober vindt er weer een Alzheimer Café plaats in het restaurant van Woonzorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan 36A in Schagen. Gastspreker van de avond is Notaris Natascha Stouthart.

Als de diagnose dementie is geconstateerd, staat het leven op zijn kop. De dagelijkse dingen en de zaken die er toe doen, krijgen een andere betekenis. Ook juridisch heeft het consequenties. Wat valt er allemaal te regelen? Deze avond behandelt Notaris Natascha Stouthart de onderwerpen mentorschap, bewind voering, wilsonbekwaamheid, onder curatele stellen, een levenstestament opstellen en aanverwante zaken.

Het Alzheimer Café is een informatieavond voor mantelzorgers, mensen met dementie en andere belangstellenden. Er is ruimte om elkaar te ontmoeten, informatie uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige professionals. Bij de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien of boeken met betrekking tot dementie lenen.

Om 19.15 uur is de inloop met koffie en thee. Het onderwerp start om 19.30 uur. De avond wordt muzikaal omlijst door 3 leden van het West-Fries Salonorkest en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kun u contact opnemen met Anneke Rensing 06 223 725 53