20230407 145106 002aa BorderMaker

Op 21 mei hebben we het met zijn allen gehad over de verkeerssituatie rondom het Winkelhart in zaal Beentjes in Winkel. Tijdens deze avond hebben jullie vragen gesteld en input gegeven op de aandachtspunten. Bureau Ontwerp & Verkeer is gespecialiseerd in wegontwerp en -inrichting. Zij hebben gekeken naar deze aandachtspunten en jullie input hierop. 

Nieuwe bijeenkomst op 23 oktober in de Prins Maurits

Op 23 oktober wordt in dorpshuis Prins Maurits een inloopbijeenkomst over de verkeerssituatie rondom het Winkelhart. georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst wordt op 2 verschillende momenten (dezelfde) presentatie geven. Naast deze presentaties wordt ook in de ruimte informatie gedeeld welke kan worden bekeken. Tijdens de inloopavond kunnen jullie vragen stellen.

Tijdens deze avond gaat het alleen over het wegontwerp en de inrichting

Op 21 mei zijn er ook opmerkingen geplaatst over de verkeersstructuur rondom Winkel en Nieuwe Niedorp. Deze punten worden uitgebreid onderzocht en zullen nog niet in dit stadium worden toegelicht. Deze avond gaat alleen over de weginrichting zoals bijvoorbeeld zebrapaden, groenvoorziening, borden en plateauverhogingen rondom het Winkelhart.

Verspreid deze informatie gerust met anderen

We hebben gemerkt dat veel inwoners graag op de hoogte worden gebracht van de stand van zaken, om hen te bereiken willen wij jullie vragen deze informatie te delen met andere inwoners. Bijvoorbeeld in een buurtapp of andere vormen van communicatie. Uiteraard maken wij de uitnodiging voor 23 oktober ook nog bekend via onze eigen kanalen.

Datum en tijden

Op woensdag 23 oktober gaan om 17:30 uur de deuren van de Prins Maurits open. Om 18:00 uur wordt er een presentatie gegeven, deze duurt ongeveer een half uur. Deze presentatie wordt opnieuw gegeven om 19:30 uur.

Wij hopen jullie tijdens deze bijeenkomst te mogen verwelkomen. Aanmelden is niet nodig.