20241005 224724bbbb BorderMaker

Zaterdagavond werd er een sponsoravond gehouden in de kantine van voetbalvereniging Winkel. Op deze avond stonden er twee personen in de schijnwerpers. Jordi en Jorg hebben zich meer dan vijftien jaar ingezet voor de sponsorcommissie en door de inzet van deze twee mannen staat het complex al bijna helemaal vol met reclameborden in alle soorten en maten.

20241005 224515bb BorderMaker

Op deze avond was er genoeg tijd om met elkaar te praten, toch was er ook vermaak, want als je een echte Westfries aan het woord laat, dan heb je al meteen een gezellige sfeer en dit zorgde voor veel lachen en herkenbaarheid.

20241005 224551bb BorderMaker

Ook werd de kennis getest van iedereen tijdens een kwis, waarbij veel vragen over Jordi en Jorg voorbij kwamen, maar ook enige algemene kennis noodzakelijk was, om op de hoogste plaatsen te eindigen.

20241005 224619bb BorderMaker

Aan het einde van de avond werd het tweetal naar voren geroepen door voorzitter Aike Minnes en kregen ze een heel bijzonder cadeau aangeboden, namelijk een heel groot bord, dat naast het A-veld een prominente plaats zal krijgen.

Er werd ook een klein exemplaar aan Jordi en Jorg overhandigd, om thuis op te hangen.

De mannen gaan echter niet verloren voor de vereniging, want op de achtergrond zullen ze hun steentje blijven bijdragen.

Er kan worden teruggekeken op een onvergetelijke avond voor Jordi en Jorg en dat was nu net de bedoeling.