Noordkop-TV-wit 2 640x480

Het programma “Op visite bij….” van Noordkop Televisie wordt dinsdag 4 november opgenomen in de Superrr en het dorpsontmoetingspunt in ’t Veld.

Ook deze uitzending schuiven weer drie gasten aan die komen vertellen over hun organisatie en hun passie. De voorzitter van het dorpsontmoetingspunt (DOP) dhr. Theo Vertelman komt vertellen over de realisatie van hun supermarkt en het functioneren van het DOP.

Dhr. Alexander op de Weegh, directeur van het bedrijf dat in heel Hollands Kroon een glasvezelkabelverbinding wil aanleggen voor breedband internet, legt uit hoe en waarom zij dit willen bereiken. Mevr. Hanneke Verhulst uit Middenmeer vertelt over de herkomst van haar verzameling van ruim 200 bijzondere speelgoedtollen. Voor de variatie worden de gespreksonderwerpen afgewisseld met beelden van eerdere gebeurtenissen en evenementen uit de regio.

Vanwege beperkte ruimte in het dorpsontmoetingspunt is de opname deze keer niet toegankelijk voor publiek. U kunt deze uitzending vanaf donderdag 6 november bekijken op het YouTube-kanaal van RTV Noordkop en via het digitale TV-kanaal 43 van Ziggo. De uitzending wordt tevens op het analoge kanaal van Ziggo uitgezonden. Als onderdeel van de gemeente Hollands Kroon brengt RTV Noordkop de gemeenschap graag in kaart en gaat daarom maandelijks ergens op visite.

Het gevarieerde en informatieve programma “Op visite bij ….” wordt op verschillende locaties in Hollands Kroon opgenomen. Wilt u namens uw organisatie meewerken aan dit programma? Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .