IMG 3290 640x480-BorderMaker

Wat ooit begon in een klein gedeelte van de straat, groeide in de loop der jaren uit tot een niet meer weg te denken evenement.

In 2015 zal tijdens het  vijfjarige jubileum van "Happen en Stappen op de Dorpsstraat" het nog ontbrekende deel van de Winkeler Dorpsstraat ook gaan deelnemen aan dit evenement.

Er ontstaan verrassende combinaties van buurtgenoten die samen gaan eten. De aangemelde buren krijgen zelf mensen aan tafel, maar schuiven ook aan bij buurtgenoten. Tijdens het voorgerecht zit een groepje te eten, terwijl bij het hoofdgerecht weer andere mensen een vorkje meeprikken. Bij het nagerecht kan men aan een heel ander gedeelte van de Dorpsstraat terecht komen. De variatie maakt dit evenement tot een succes en natuurlijk het heerlijke eten van iedereen zorgt voor een gezellige sfeer. Iedereen zorgt voor een gang tijdens het diner en het eten in verschillende huizen is een absoluut  hoogtepunt. Na afloop wordt er nog uitgebreid nagepraat in het plaatselijke cafĂ©. De meeste bewoners kunnen bijna niet wachten tot het evenement gaat plaats vinden.