IMG 0859-BorderMaker

Ongeveer vier jaar geleden kwam Hans de Boer uit Winkel onderweg een partij afvalhout tegen, dat was het startsein van een nieuwe hobby.

De partij hout kreeg een plekje in de achtertuin en er werd begonnen met knutselen, er werden toen al hele leuke dingen gemaakt. Al snel kwamen de dochters Hanneke en Miranda hem helpen met het klussen. In de loop der tijd werd er steeds meer tijd besteed aan het maken van de houten attributen en dat betekende, dat er ook op dagen werd gewerkt als de weergoden niet helemaal mee wilde werken.

IMG 0866-BorderMaker

Dus is er afgelopen zomer een overkapping gemaakt bij het schuurtje, om ook bij slecht weer lekker te kunnen knutselen en alle attributen te kunnen ophangen en neer zetten in de prachtige ruimte. Het maken van de zelf gemaakte uilen geeft enorm veel voldoening, niet alleen het ontwerpen, maar ook het aanbrengen van de vele details zorgt voor blije gezichten bij de vader en zijn dochters.

IMG 0869-BorderMaker

Het is niet bij de uilen gebleven, meerdere soorten dieren zijn te zien in de omgeving van de hobbyplaats. De moeder des huizes zorgt tijdens de klusdagen voor de inwendige mens, zo is bijna het hele gezin betrokken bij een uit de hand gelopen hobby.

IMG 0871-BorderMaker

IMG 0873-BorderMaker